Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Κωνσταντινάτου «Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος» ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 με πρωτοβουλία γυναικών του χωριού. Σκοπός του Συλλόγου μας είναι η διατήρηση των εθίμων και της πλούσιας παράδοσης που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας οι οποίοι ήρθαν από την περιοχή της Προύσας της Μικράς Ασίας το 1922. Έδρα του Συλλόγου είναι το παλιό Δημοτικό Σχολείο Κωνσταντινάτου.

Η συμμετοχή όλων των κατοίκων του Κωνσταντινάτου αλλά και όσων κατάγονται από το αυτό στις δραστηριότητες του Συλλόγου θα μας είναι πολύτιμη.

Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Άννα Παπαδοπούλου
Αντιπρόεδρος: Σοφία Στοΐδου
Ταμίας: Βάσω Παπανδρέου
Γραμματέας: Χρήστος Κούρλιος
Μέλος: Σάσα Καρυοφύλλη
Αναπληρωματικό μέλος: Ανατολή Καρατζά

Εξελεγκτική επιτροπή
Θεόδωρος Παλισίδης
Στρατούλα Κοτσαγγελίδου
Μαίρη Καλαμάρη

Χοροδιδάσκαλος: Ιωάννης Γκόγκος

Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό τη συλλογή ιστορικών στοιχείων, καταγραφή παραδόσεων/εθίμων και την παρουσίαση των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ιστοσελίδα και να μας στείλετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες στη Φόρμα Επικοινωνίας που βρίσκεται στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας ή εναλλακτικά να μας στείλετε email στην παρακάτω διεύθυνση:
 konstantinatoserron@gmail.com 


Διαχειριστής της ιστοσελίδας-επιμέλεια άρθρων: Γιάννα Τάνσαρλη

Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλος στην Ομάδα του συλλόγου μας στο Facebook (Διαχειριστής: Τούλα Γκόγκου) και να εγγραφείτε στο Κανάλι μας στο Youtube (Διαχειριστές: Ελένη Γούνα, Ιωάννης Γκόγκος). 


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 945 5071

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου